WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN
.
Beste lezers,
In dit weekjournaal danken we de lezers voor de vele reacties die we naar aanleiding van het overlijden van Pichi mochten ontvangen, kregen we ook een overlijdensbericht van Bikkel (Dobber), zoekt Maxi een nieuw baasje, hebben tips om pijn te herkennen bij je hond, ..
In de column lezen over het respect de hond voor zijn leeftijd verdient om bijtincidenten te voorkomen en in de (on)zin van de week zien we dat de hond niet jaloers is op de kat… Voorts hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…
– Hartelijk dank voor de vele deelnemingen voor het verlies van Pichi.
– In Memoriam Dobber (Bikkel)
– Maxi zoekt een nieuw baasje
– Tips om pijn te herkennen bij je hond.
– Hondjes die het asiel ogen verlaten
– Nieuwe koppies
– Politie deelt het volgende mee: Getuigen gezocht en de inbeslagname van paarden.
– SteVie’s World (advertentie)
– Leuk filmpje: Kleine frummels in actie
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Bericht van Estela en Pum
– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: De leeftijd van een hond verdient respect.
– De (on)zin van de week : Jaloers ? Wel nee !!
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.
. Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!
.
.
GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER
.
.
De week van dag tot dag:
.
..
Maandag 9 augustus 2021
.
Hartelijk dank voor de vele deelnemingen voor het verlies van Pichi..
Het is werkelijk hartverwarmend hoeveel lieve berichtjes we hebben gekregen naar aanleiding van het overlijdensbericht van ons kleine Pichi.
Mailtjes, Whatsappjes en sms-jes … het hield niet op.
Van Anne Marie, baasje van Lucy, kregen we als troost bijgaand gedicht toegestuurd. Ik las het voor aan Annerie met tranen in mijn ogen.
Hartelijk dank aan iedereen die ons een berichtje heeft gestuurd om sterkte te wensen.
We denken dat we iedereen hebben geantwoord maar mogelijk dat we iemand zijn vergeten.
Mocht dat zo zijn dan bij deze in ieder geval onze verontschuldiging.
Lieve mensen nogmaals dank…
.
.
.
.
.
.
In Memoriam Bikkel (Dobber)
.
Opnieuw kregen een verdrietig bericht dat ons erg aangreep.
Beste Ton,
Met verdriet moet ik je helaas mededelen dat we Bikkel , voor jullie beter bekend onder de naam Dobber, thuis in zijn eigen omgeving en vastgehouden door 4 liefhebbende handen van mij en mijn zoon hebben laten inslapen.
Na ruim 9 jaar plezier, knotsgekke acties, veel liefde en plezier was zijn lijf op, hij kon niet meer. Opstaan, gaan liggen en lopen met die 4 ontzettend lange poten werd steeds moeilijker met struikelen en vallen tot gevolg, incontinentie en het niet meer op kunnen houden van ontlasting maakte het er niet beter op. Gekend en geliefd door velen heeft hij bij ons allemaal een plekje in het hart ingenomen en zal hij verschrikkelijk gemist worden door de familie en vrienden op evenementen en toernooien waar hij standaard mee was .
.

Zijn eerste weekend bij ons en gelijk mee naar oma en naar de Lek want het is warm

grootmoeder wat heef tu een grote neus , feb. 2014

welkom in het gekkenhuis Juli 2018
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

het eerste seizoen dat hij bij ons was – mee op toernooi als ridder hond 2012

Keltfest 2014
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

onderweg naar toernooi 2015

12 augustus 2021
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Speciaal voor hem heeft mijn zoon een stuk op zijn Morin Khuur gecomponeerd en gespeeld.
We missen hem en zullen hem nooit vergeten.
Janine
Bikkel (Dobbertje) kwam als pup van 10 weken op 11 maart 2011 aan in Nederland. Aanvankelijk kreeg hij een baasje die met hem naar een gehoorzaamheidscursus ging en dat hij met succes heeft afgerond maar helaas kon hij niet bij dat baasje blijven.
Op 16 juli 2012, vijftien maanden oud, vond hij zijn definitieve mandje bij Janine. Toen kon zijn heerlijke leventje pas echt beginnen …
.
.
.
.
.
.
.
SteVie’s World.
KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.
.
.
.
De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd . Voor vragen over SteVie’s World mail naar: info@steviesworld.nl
.
.
.
.
.
.
Dinsdag 10 augustus 2021
.
Maxi zoekt een nieuw baasje.
.
Waarom Maxi een nieuw baasje zoekt, legt het huidige baasje zelf uit …
Wie is Maxi? Geboren 14 februari 2019 schofthoogte 70 cm. Gewicht 34 kilo
Na vijf maanden, kan ik oprecht zeggen dat Maxi een superlieverd is, lief naar mens en dier. Rustige benadering, kleine honden, zacht voor puppy’s, voorzichtig naar kleine kinderen. Wil contact met andere honden, voelt zich ontspannen met soortgenoten, laat zich gemakkelijk wegsturen wanneer een andere hond aangeeft geen zin te hebben om te spelen. Maxi houdt van autorijden en blaft niet als hij alleen thuis moet blijven. Heeft snel door wat er van hem verwacht wordt, maar in zijn enthousiasme is hij wat wispelturig aan de riem, en kan hij flink trekken. Helaas heb ik Fibromyalgie (weke delen reuma) jaren geen last meer gehad, maar door het gedrag van Maxi aan de riem zijn mijn klachten toegenomen, nu zal u zeggen n hond heeft een jaar nodig om volledig te wennen aan zijn nieuwe leven. Ik ben mij daar van bewust, maar mijn reuma wil niet meewerken.
Daarom deze verdrietige beslissing om Maxi een plek te gunnen, met veel speel/leefruimte en als het kan met huiselijk contact met ‘n andere hondhuisgenoot.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
De nog jonge Maxi woont in Den Haag in de buurt van het strand. Mocht u serieuze interesse hebben in de adoptie van deze kanjer dan kunt u rechtstreeks contact op nemen met zijn baasje Monique voor een kennismaking. U zult versteld staan van zijn heerlijke karakter en aanhankelijkheid. Staat u stevig in de schoenen zodat u deze lieverd tijdens het uitlaten wat kunt corrigeren dan is dit de meest lieve hond die je je kunt wensen.
Neem contact op met Monique door een mailtje of whatsappje te sturen.
mail: monique.stevens1958@gmail.com
Whatsapp: +31 6 29420931
U kunt ook contact op nemen met ons: dierenmissies@gmail.com
..
<<advertentie>>
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen. Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn
.
.
.
.
.
.
.
.
Woensdag 11 augustus 2021.
.
Tips om pijn te herkennen bij je hond.
Onlangs konden we onze Pichi nog een tijdje in zijn laatste levensfase vrij van gewrichtspijn laten lopen door een geneesmiddel. Heel wat hondjes hebben last van pijnlijke heupen en gewrichten. Honden kunnen dit helaas niet zeggen, gelukkig zijn er duidelijke signalen voor hondenbaasjes die aangeven dat er iets mis is. Bij enig vermoeden van pijn laat je dan adviseren door een dierenarts …
Het is niet makkelijk om te zien wanneer een hond pijn heeft, maar er zijn meer dan één signalen waar u op kunt letten. Enkele signalen dat een hond aan gewrichtspijn heeft, zijn andere:
- Mank lopen of een been begunstigen, vooral na een paar uur inactief te zijn geweest
- Moeilijkheden om op trappen te manoeuvreren, op de zetel te springen of andere dingen te doen die ze vroeger gemakkelijk deden.
- Spieratrofie veroorzaakt door het niet willen gebruiken van een pijnlijk lichaamsdeel
- Abnormale manier van lopen
- Meer tijd besteden aan slapen
- Zich rusteloos gedragen alsof ze zich niet op hun gemak kunnen voelen
- Zeuren of huilen
- Onverklaarbare prikkelbaarheid (je zou ook chagrijnig zijn als je te maken had met chronische pijn)
1. Is je hond ouder dan 6-7 jaar?
Naarmate uw hond ouder wordt, begint zijn levendige lichaam geleidelijk te vertragen. Het kraakbeen dat hun gewrichten beschermt, verslechtert. De jaren van rennen, springen en jagen op ballen blijken verleden tijd. Hondenbaasjes geven de leeftijd vaak de oorzaak, maar vaak is artritis de schuld.
2. Een jonge pup is helaas niet immuun voor Artritis
Artritis komt het meeste voor bij oudere honden (vanaf 6-7 jaar), maar helaas zijn jonge pups niet immuun. Artritis treft honden van alle leeftijden.
3. Heeft je hond een actieve levensstijl?
Sommige honden zijn het gelukkigst in de zetel onder een warm deken, maar er zijn ook honden die gewoon niet stil kunnen blijven zitten. Deze actieve honden stellen hun spieren en gewrichten dagelijks op de proef, een gewrichtssupplement vermengd met hun dagelijkse maaltijd kan de brandstof zijn die ze nodig hebben om door te gaan. Een gewrichtssupplement zorgt ervoor dat het kraakbeen in de gewrichten, sterk en functioneel blijven. Elke sprong, klim en sprint zal tegen hen werken, maar het supplement kan je zien als verdediging die ze nodig hebben om te blijven doen waar ze van houden.
4. Heeft je hond last van overgewicht?
Terwijl actieve honden hun gewrichten belasten door krachtige bewegingen, hebben honden met overgewicht te maken met constante belasting van hun overbelaste lichaam. De extra kilo’s die ze elke dag meedragen, dragen bij aan de normale slijtage van het kraakbeen.
De kans dat een hond tijdens zijn leven artrose ontwikkelt, houdt rechtstreeks verband met zijn gewicht. Extra gewicht zal ook andere gewrichtsaandoeningen zoals heupdysplasie verergeren. Regelmatige lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon zijn essentieel voor een gezond leven. Als uw hond te zwaar is, is een gewrichtssupplement zeker aangeraden.
5. Heeft je hond reeds symptomen van gewrichtspijn?
In een ideale situatie kunt u voorkomen dat uw hond de pijn van een gewrichtsaandoening ervaart door te voorkomen dat de aandoening zich ontwikkelt. Heup en gewrichtssupplementen kunnen daarbij helpen.
Artrose is een chronische aandoening die niet te genezen is en als het niet wordt behandeld, zal het na verloop van tijd alleen maar erger worden. Andere gewrichtsaandoeningen zoals heupdysplasie, kunnen soms worden genezen met een dure operatie, maar dat is niet voor elke hond een optie.
.
.
.
. <<advertentie>>
.
.
. . Bezoek de webshop door de foto te klikken…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Donderdag 12 augustus 2021.
.







.
.



.
.
.
.
Vrijdag 13 augustus 2021
.
Hondjes die het asiel mogen verlaten
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Zaterdag 14 augustus 2021.
.
Nieuwe koppies:
.
Dit is Yvonne, teefje, geboren februari 2019.
.
Yvonne woont in het asiel CAAD nabij Barcelona.
.
Karakter: Yvonne heeft een lief en aanhankelijk karakter. Ze is speels en zoekt de hand van het baasje. Je hoeft geen harde stem op te zetten want ze hoort je prima.
.
.
.
.
.
.Wie een lieverdje zoekt die zo in een gezin kan dan is Yvonne een goede kandidaat. Ivonne❤️ is een erg lieve goede hond die met haar vriendin Tiffany in een ren terecht kwam. Ze waren gechipt maar zijn in de steek gelaten. Het is gebleken dat ze goed met kinderen om kan gaan. Ze heeft deel uitgemaakt van een familie .
.
.
.
.
.
.
Dit is Drac, reu, mix herder, geboren juni 2020, 70 cm hoog.
.
Drac woont momenteel in het asiel CAAD nabij Barcelona.
.
Karakter; Drac is een lieve hond. Kan goed met andere honden. Hij houdt niet van katten maar des te meer van mensen. Hij is heerlijk knuffelig en als hij je een knuffel geeft dan hen je ook iets om vast te pakken want hij is geen kleintje.
.
Wie een leuke hond zoekt die nog veel wil leren en alles in zich heeft wat een lieve kanjer nodig heeft dan, dan mag je Drac niet overslaan. Hij kan zich af en toe gedragen als een pup. Dan is hij lekker speels en super aanhankelijk en knuffelig.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.
.
.
.
.
Zondag 15 augustus 2021

v.l.n.r. Botas, Lizzy en Mia
.
Dit is voorlopig de laatste zondag dat Lizzy deze vakantie mee zal maken want in de komende week wordt ze opgehaald door haar baasje Linda.
Dan is het weer afgelopen met het zwerven door de bossen van IJhorst. Maar, niet getreurd want ook met oudjaar komt ze weer bij ons logeren.
Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld met veel berichtjes van de baasjes… Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij zondag op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.
.
.
.
Weer een leuk filmpje ter ontspanning:
.
Kleine frummels in actie
.
.
.
.
.
Berichten van.
.
OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…
.
Jean Piere, baasje van Estela, stuurt ons wekelijks meerdere plaatjes van Estela op dus hier een compilatie…
.
Dat Estela gek is op kinderen laat ze duidelijk blijken. Het liefst ligt in de armen van de kinderen en als die er niet zijn dan wel op hun bedjes…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
,
.
.
Germ Henk en Emily, baasjes van Pum, stuurden ons niet alleen een condoleance kaart voor Pichi, maar ook deze foto van hun kanjer
.
Pum is het broertje van onze Flor.
Hier kijkt hij uit het raam in afwachting van de komst van zijn baasjes…
.
.
.
.
.
.
Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ? Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel.
.
.
.
.
.
COLUMN NIEUWS
De 4-kanten column van Ton
De leeftijd van de hond verdient respect.
.
Vandaag wil ik het hebben over het voorkomen van onnodige bijtincidenten van honden. Ik hoor u al zeggen :”Is daar nu onderhand niet genoeg over gezegd?” Ja, er is inderdaad veel over gezegd en geschreven maar altijd vanuit het perspectief van de mens “het baasje”. Vooral hoe we de baas worden, zijn of kunnen blijven over ons huisdier de hond. Bij het beoordelen hoe belangrijk en zinvol dat allemaal is, is er steeds weer, of in ieder geval héééél vaak, een belangrijk element vergeten. Namelijk: “De plaats die de hond inneemt in zijn eigen leventje”.
Hoe kun je nou een verhouding tussen mens en hond evalueren als je alleen maar denkt aan de macht over de hond zonder in ogenschouw te nemen wat een hond emotioneel en lichamelijk ervaart. Je kunt nu eenmaal niet over een relatie spreken als je geen respect hebt voor de levenservaring de kennis, de kunde en instinct van de hond. Dit klinkt wat hoog gegrepen als je het over je hond hebt maar dat is het niet
Men onderscheidt wel de puppy fase van de volwassen fase van de hond. Dat is dan vooral om als handleiding te dienen voor hoe je een hond huismak kunt maken. Immers de hond moet geen ‘sloper’ zijn, moet sociaal zijn, moet even alleen thuis kunnen zijn, moet zindelijk zijn, mag niet te veel trekken aan de lijn en nog meer dan die super belangrijke zaken….. Tegelijkertijd wordt in de puppy fase aandacht besteed aan zijn relatie met mensen waarbij hij bij voorbaat niet zijn tanden mag gebruiken. Logisch. Gelukkig blijkt dat bij puppy’s niet zo moeilijk te zijn want een puppy’s van nature onderdanig.
De opleiding voor een volwassen hond gaat vaak meer in de richting van andere serieuze zaken. Die opleiding is dan ook doorgaans in handen van professionals. Het gaat dan over de opleiding tot hulphond voor mensen. Of dat nu voor een invalide of blinde persoon is of ter ondersteuning van iemand die een politietaak vervult is niet zo belangrijk. In alle gevallen zijn de opleidingen behoorlijk pittig en langdurig.
Ik pleit ervoor om gedurende de hele tijd dat je baasje bent goed in ogenschouw te nemen wat de leeftijd is van je hond. Vergeet niet dat je hond ook respect verwacht en een zekere mate van verantwoordelijkheidsgevoel kent. Misschien niet langs de standaarden die we als mensen hanteren maar je kunt ze ook niet negeren. Negeer je dat wel ga je gegarandeerd confrontaties krijgen die niet wenselijk zijn.
OK, we gaan er even voor het gemak van uit dat de hond tijdens de puppy fase de basis regels heeft geleerd. Een pup is leergierig en ondergeschikt dus dat zal allemaal wel gelukt zijn. Omdat hij voelt fysiek niet opgewassen te zijn tegen het individu dat hem iets bij brengt en dat hij van dat individu volledig afhankelijk is voor eten, drinken en veiligheid, is hij is meegaand en laat hij zich allerlei vervelende ervaringen welgevallen. Tot op een zekere hoogte neemt de jonge hond geklier van kinderen voor lief want ze denken dat dit ere allemaal bij hoort… Er zijn helaas nog steeds baasjes die het normaal vinden dat kleine kinderen honden mogen mishandelen door oogjes te prikken, aan oren of staarten te trekken, aan de vacht te plukken etc.. …. maar dan komt de periode als volwassene…
.
De ommekeer begint tussen 11 en 18 maanden. De hond voelt zich verantwoordelijk, sterk, en het instinct draagt hem op om nu de positie in de roedel in te nemen. Dit wil zeggen, kijken naar de top om te zien of er leiding is. Vergeet niet dat het hele gezin onderdeel is van zijn roedel. De hond voelt feilloos aan welke hiërarchische tree voor hem of haar vacant is om in te nemen. Van elk individu die op een hogere tree staat zal hij zonder mopperen alles pikken en zal hij alles aannemen. Van elk individu dat op een lagere tree staat worden in principe geen opdrachten meer aangenomen en wordt er nog maar weinig getolereerd. Mocht hij dan toch gevolg geven aan een opdracht heeft hij er zelf zin in, heeft hij er voordeel van en of komt het in zijn ogen ten goede van de roedel. Daarbij kan bijvoorbeeld een snoepje goed helpen om toch iets gedaan te krijgen. Met een duidelijke structuur en routine kun je vaardigheden aanleren die hij moeiteloos zal blijven doen ook wanneer hij volwassen is geworden.
Niet altijd hoeft het baasje een fysiek sterk figuur te zijn. Behandel je je hond altijd respectvol en zorg je ervoor dat hij niets te kort komt dan krijgt de relatie een band die gebaseerd is op vertrouwen. Bij een hond die van nature niet erg dominant (die dus niet constant streeft naar overheersing) kan dat voldoende zijn. Bij een dominante hond is ook een fysieke sterke presentatie van het baasje noodzakelijk.
Laten we ervan uit gaan dat de relatie tussen baasje en hond rond het tweede jaar in balans te zijn. Alles lijkt dan koek en ei maar ook dan is het verstandig om de leeftijd van de hond in ogenschouw te houden. Naarmate de leeftijd oploopt neemt de tolerantiegrens af. Dit is bij mensen precies hetzelfde. We vinden het heel gewoon om ons bij oudere mensen rustig te gedragen. Plaagstootjes uitdelen of een sportieve strijd aangaan vinden wij bij wederzijds goedvinden leuk. Ouders die kinderen hebben kunnen meer velen van het kleine grut dan mensen die geen kinderen gewend zijn. Vertalen we die wetenschap naar de belevingswereld van honden, dan zien we het volgende.
Naar mate de leeftijd oploopt van de hond dan kan hij kribbig of snauwerig worden. Waarom wordt een hond snauwerig ? Dat komt omdat de hond rust in de roedel wil. Of het een grote of kleine roedel betreft, elke hond voelt verantwoordelijkheid voor het optimaal functioneren van de roedel. Dat betekent primair een steentje bijdragen aan de veiligheid. Dat is een instinct van de hond dat we als mens al eeuwen gebruiken en we niet kunnen negeren als we een harige vriend in huis hebben gehaald als gezinshond. Drukte om hem heen wordt als vervelend ervaren en hij wordt voorzichtiger bij elke situatie die hij als dreigend kan ervaren. Brommers, fietsers of kinderen die op hem af komen of rennen zal hij als een bedreigend ervaren. Dat komt omdat hun beweeglijkheid en fysieke kracht af neemt. Het komt er op neer dat ze dan het gevoel krijgen de controle te verliezen, dat ze dat niet meer kunnen herstellen en er daardoor gevaar dreigt voor henzelf en of de roedel. Kinderen kunnen nog al eens gillen en ook dat is een noodsignaal voor honden. Het is dus niet verwonderlijk dat in zo’n geval een bijtincident zou kunnen plaatsvinden. Bedenk dat een hond in principe een lui wezen is dat alleen iets doet dat gedreven wordt door instinct… Een bijtincident is altijd een reactie op iets. Het is aan ons mensen de taak om situaties die bedreigend kunnen overkomen voor, niet alleen de hond, maar voor ALLE AANWEZIGEN, te voorkomen zodat uw hond niet noodzaak voelt om in een beschermingsmodus s te schieten.
Kortom, als we respect hebben voor de leeftijd van de hond dan wordt de band alleen maar hechter en heb je levenslang een lieve aanhankelijk hond die voor je door het vuur gaat.
.
.
klik op de foto om de website te bezoeken
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Wist u overigens dat we al ruim 5 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?
.
.

MMMM…. even nadenken …
. Afsluitend hier de (on)zin van de week:
.
Jaloers ? Wel nee !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER
.
.
.
.

King van 12 oktober tot 10 januari 2022

Nangi en Pippa van 16 december 2021 tot en met 9 januari 2022

Saar en Arie van 13 tot 30 september 2021.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lizzy van 28 december tot 2 januari 2022

Lizzie van 24 februari tot 6 maart 2022

Banjer (Bambu) van 26 februari tot en met 5 maart 2022
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!